Natječaji HTZ i MINT

 • Javni poziv - MINT

  Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv temeljem Programa dodjele bespovratnih sredstava u 2013. godini turističkim projektima prihvatljivim za financiranje iz Strukturnih fondova Europske unije. Cilj programa „Turistički projekti za Strukturne fondove“ jest postizanje visokog stupnja spremnosti turističkih projekata važnih za podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz pripremu i izradu dokumentacije nužne za kandidiranje projekata za financiranje iz Strukturnih fondova Europske unije. Poziv je namijenjen isključivo dionicima javnog sektora,  gradovima, općinama i županijama u suradnji s privatnim, civilnim  javnim i/ili znanstvenim sektorom, ovisno o naravi projekta. Ministarstvo sufinancira do 80 posto opravdanih/prihvatljivih troškova pripreme pojedinog projekta, a najviše do 500 tisuća kuna po korisniku, odnosno projektu.

  http://www.mint.hr/default.aspx?id=10375

 • Javni poziv HTZ

  Oglašavanja Hrvatske turističke zajednice s privatnim i javnim sektorom u 2014. godini


  Hrvatska turistička zajednica - Glavni ured, Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb, raspisuje Javni poziv za modele I, II, III, IV i V


  Pitanja se postavljaju isključivo putem elektroničke pošte na adresu oginfo@htz.hr . Rok za postavljanje pitanja je 25. rujna 2013. godine. 

  Odgovori na postavljena pitanja bit će javno objavljeni na Internet stranicibusiness.croatia.hr, a sadržaj odgovora obvezujući je za sve subjekte koji se kandidiraju.

   

  http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Oglasavanja-HTZ-a-2014

 • NATJEČAJI MINT-A

  Ministarstvo turizma na svom web site-u objavio je javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa dodjele bespovratnih sredstava manifestacijama u funkciji razvoja turizma u 2013. - otvoren do 8. 3. 2013.

   

  Također, objavljen je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja slobodnog pristupa internetu u turističkim destinacijama „HOTSPOT CROATIA“. - otvoren do 15. 3. 2013.

Vyhledávání ubytování

Zůstaňte v kontaktu
Odkazy

Chorvatské turistické sdružení

TZ Dubrovačko-neretvanske Županije    Visit Pelješac


Chorvatské turistické sdružení