Obveze iznajmljivača

 • COVID-19 OBAVIJESTI

   

  POSTUPAK KOD POJAVE BOLESTI U GOSTA U TURISTIČKOM SMJEŠTAJNOM OBJEKTU U VRIJEME PANDEMIJE COVID 19

  KORONA VIRUS PREPORUKE

  OPĆE PREPORUKE ZA RAD IZNAJMLJIVAČA TIJEKOM EPIDEMIJE COVID-19

 • Obaveze iznajmljivača

  Ove upute namijenjene su osobama koji su već iznajmljivači ili koji to tek žele postati. Ovdje možete saznati što je sve potrebno uraditi kako biste postali iznajmljivač, te što su obaveze iznajmljivača tijekom obavljanja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu.

 • Uplata turističke članarine

 • Obaveze iznajmljivača

  Ove upute namijenjene su osobama koji su već iznajmljivači ili koji to tek žele postati

 • eVisitor

  eVisitor službeno postaje središnji elektronički sustav prijave i odjave turista u Republici Hrvatskoj s punom primjenom od 01.01.2016.

 • Liječnička potvrda - važno!

  Odredbama Pravilnika o razvrstavanju  i kategorizaciji objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu ( NN 88/2007, 58/2008, 45/2009, 78/2014 ) 

  nije propisana obveza pribavljanja zdravstvene potvrde 

  od ovlaštene zdravstvene ustanove za iznajmljivače smještajnih objekata u domaćinstvu, a što su bili u obvezi do stupanja na snagu Pravilnika o izmjenama Pravilnika o razvrstavanju  i kategorizaciji objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu ( NN 78/2014 , stupio na snagu 6. srpnja 2014. godine ) , kojim je ta obveza ukinuta.

  Također, na osnovi ukinuća te obaveze, turistički inspektori prilikom inspekcijskih nadzora iznajmljivača neće tražiti zdravstvene potvrde, jer više nema osnova za poduzimanje prekršajnih mjera.

 • B2B - STRANICA ZA ČLANOVE I SURADNIKE TZOO

  Poštovani,

  B2B (business to business) je dio web site (mini site) namjenjen za informacije i podršku članovima i suradnicima TZO Orebić.

  U izborniku, na lijevoj strani, nalaze se grupe informacija bitne za Vaš rad i našu daljnju uspješnu suradnju. Vjerujem da ćete cijeniti kvalitetan pomak u prezentiranju ponude općine Orebić na internetu.

  Jelena Radovanović, direktorica Turističkog ureda TZO Orebić

 • PLAĆANJE PAUŠALA ZA BORAVIŠNU PRISTOJBU


   
   

   

Vyhledávání ubytování

Zůstaňte v kontaktu
Odkazy

Chorvatské turistické sdružení

TZ Dubrovačko-neretvanske Županije    Visit Pelješac


Chorvatské turistické sdružení